De zelfgemaakte polycroc
10
Saus van het moment
Miniworstjes, zwarte knoflooksaus
2,5
Slagerij Carné, per stuk
Rilettes “Huisgemaakte Hoeve Cuvry”.
10
puur varkensvlees
Saint-Véron-slakken
12
knoflook boter
Ceviche
20
Leche del Tigre / Exotisch fruit
Gnocchi-braadpan
16
Morteau & Koolworst
Gegrilde Octopus
20
Butternut & Chorizo
durum met gekonfijte lende
16
Vis en patat
Stuk rundvlees
Poulifang
Huisgemaakte vis en chips
28,5
Gribiche-saus
Tartaar van rundvlees
24
met een mes
Caesarsalade
23
200 gram stuk rundvlees
28
Hele kip zonder bot
45
gemarineerd en gegrild a la parilla
hele gegrilde zeebaars
48
met venkel
Rib op het bot bij de parilla
9€/100G
gewicht afhankelijk van aankomst (min.1kg), 2 sauzen naar keuze
Béarnaisesaus, peper,
chimichuri
4
Gekookte groenten
6
Al onze gerechten worden geserveerd met een salade en friet of puree.